Nedan listas olika guldhandlares priser per gram guld

1

Guldbrev.se
 

Pris per gram guld

Guldbrev erbjuder höga priser och ännu högre kampanjpriser till dig som skickar tillbaka Guldbrevet dagen efter att du mottagit det. Pengarna betalas ut inom 24 timmar efter värdering.

 

Guldbrev har högst kundbetyg hos Truspilot.se av företagen i denna kategori.

2

Guldpunkten
 

Pris per gram guld

Du får hela 30 dagars returrätt vilket är bland det absolut längsta i guldbranschen. De flesta köparna erbjuder endast 3 dagar. Här får du bra priser om du returnerar ditt guld snabbt.

3

Nordiskt guld
 

Pris per gram guld

Ett bra val för dig som vill satsa på en trygg guldköpare. Nordiskt Guld erbjuder ett högt guldpris för dig som returnerar snabbt.

4

Guld365
 

Pris per gram guld

Guld365 köper guld året runt som namnet antyder. En guldköpare som ligger stabilt med sina prislistor. Det högsta guldpriset får du om du returnerar snabbt.

5

Albrekts Guld logo
 

Pris per gram guld

Albrekts GUld grundades 1977, och hade då som affärsidé att erbjuda kunder lägre priser på smycken. De har idag 42 butiker. Om du vill sälja guld till Albrekts Guld så kan du ringa dem för information om priserna de betalar. Vi har listat dem här till vänster!

6

Guldfynd Logo
 

Pris per gram guld

Guldfynd har butiker i mer än 60 orter i Sverige, med 120 butiker. De värderar ditt guld och köper det enligt prislistan till vänster.

7

Hallbergs
 

Pris per gram guld

Idag är Hallbergs Guld en modern butikskedja. Deras priser när de köper guld ser du här till vänster.