Kundomdömen

Guldhandlarna är många och omsätter mycket pengar. Ett av våra mål är att skapa mer transparens för dig som kund.

Så kan du ta del av kundomdömen

Att man jämför guldpris är en sak. Det kommer alltid nya guldhandlare med enormt höga guldpriser men tyvärr är de borta redan efter någon månad och det har även hänt att de då tagit med sig kundernas guld utan att betala ut en krona! Några sådana guldhandlare kommer självklart aldrig vara välkomna på Guldpriset.nu. Samtliga guldhandlare som jämförs på vår sajt, testas regelbundet av oss och i samarbete med Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) som vi låter väga och sätta karat på de föremål vi skickar in till olika guldhandlare.

Seriösare omdömen genom Facebook -inloggning

När du tänkt sälja guld och jämför olika guldpriser här, så har du fördelen att se vilket betyg varje guldköpare har fått av oberoende personer som lämnat omdöme på Guldpriset.nu – via Facebook! Till skillnad från många andra rejtingsajter kräver vi att våra kunder loggar in med ett Facebookkonto. Om du inte använder Facebook kan du tyvärr inte rösta här. Anledningen till att vi kräver att du ”legitimerar” dig med Facebook är för att undvika att guldhandlare själva är med och ”låtsasröstar” eller fuskar för att vinna fler kunder.

Läs kundomdömen

Under 2012 kommer vi börja publicera kundomdömen på denna sajt. Denna funktion är helt ny varför vi ännu inte har så många skriftliga omdömen utan bara betyg i siffror. Vi kommer dock aldrig publicera ett omdöme om vi inte själva upplever att den kundens omdöme är sanningsenligt för den aktuella guldköparen, eller om det talar emot det som står i deras villkor.